Коприна Louis Vuitton розово

Коприна Louis Vuitton розово

Марка:Louis Vuitton
Код на продукта: 9916
Наличност:Out Of Stock
Цена: 250,00лв/м

Състав:о

100% коприна

ширина: 140см.

пано: 1.20см.